Retourneren

Termijn

Je hebt gedurende 14 dagen vanaf de levering of het sluiten van de overeenkomst het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden. Je kan je bestelling dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen (de kosten hiervoor betaal je zelf). Je kan je retourpakket retourneren via de post. Hiervoor heb je 14 dagen de tijd nadat je de retour hebt aangemeld via onderstaand formulier. De wettelijke termijn om de terugbetaling te doen is 14 dagen na ontvangst van de retour, maar wij stellen alles in het werk om de terugbetaling binnen de 3 werkdagen uit te voeren. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Retouradres: Het Wilde Leven, Kleinhulst 75E, 9220 Hamme, België

Terugbetaling

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. De terugbetaling zal gebeuren via overschrijving.

Voorwaarden

Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, moeten deze onbeschadigd zijn en zich in de originele verpakking bevinden, inclusief alle geleverde toebehoren.